Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (2.68 secunde)
- Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc? ... In emisiunea de la Antena 3, Ronti a fost cea mai dulce.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Intrebati-ma de motoare, de sport, dar despre asta chiar nu pot sa vorbesc", a spus realizatorul de la Antena 1.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin! ... ANTENA 1. ... Filmul Iosif (II) PRIMA TV.
Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari!
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Asa ca a actionat in Instanta realizatorul tv si, la pachet, Antena 3 si Jurnalul National. Motiv pentru care propunem creatorilor de martisoare sa lanseze productia de Giumbix 2013 si sa trimita la Antena 3 cele mai reusite figurine.
Antena 3 a sarit pe Kovesi, deoarece i-au lipit pe frunte eticheta de mare basista. ... liberalii si Antena 3 n-au avut nimic cu Tiberiu Nitu de pilda, desi acesta a fost prim-adjunctul lui Kovesi patru ani, adica mana dreapta a "basistei" cu pricina.
Rezultatele care apar pe internet au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Subiectiv, la Antena 3. Iata, mai jos, cateva exemple in acest sens:
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3. ... Scria Ciutacu candva, ca nu era nimic fara Antena 3 care a propulsat-o si ca orice-ar face ea, tot tarana ii curge din buletin.
La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3. ... Scria Ciutacu candva, ca nu era nimic fara Antena 3 care a propulsat-o si ca orice-ar face ea, tot tarana ii curge din buletin.
Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. ... "Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru" Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume.
Antena 3 face astazi recapitularea dosarelor care ii dau fiori reci lui Basescu. ... Primul avertisment primit de la Consiliu a fost in 2007 dupa ce jignit o jurnalista de la Antena 3.
Pana la urma pro-europenii au reusit sa stranga ceva peste jumatatea mandatelor parlamentare - In Moldova, diaspora din Rusia a votat pentru stanga, in timp ce in Romania au iesit la vot doar vreo 10 la suta dintre basarabeni - Prezenta lui Johannis la Chisinau in toiul bataliei politice a parut unor comentatori TV hazardata - Dupa criticile liderului PSD Ghita, a inceput sa ploua cu scrisori si mesaje de sustinere pentru Ion Iliescu - Curg dezvaluirile lui Geoana si Vanghelie despre ceea ce era si este putred in Danemarca presedintiei Geoana.
In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
Institutul considera ca printr-o afirmatie facuta miercuri seara, la Antena 3, Munteanu a deformat sensul si continutul Legii 217/2015. ... In acest sens, mentionam declaratia de ieri 13 aprilie la un post tv, prin care a deformat sensul si continutul Legii 217/2015.
Iar Voiculescu, evident, si-ar fi crescut nepotii linistit pe genunchi si ar fi facut ce vroia el in continuare la Antena 3, s-ar fi jucat cu ea cum se joaca matele cu motoceii la stalpul hornului, in loc sa-i fie preluata de baietii cu ochii albastri si sa se joace ei cum vor gradele lor cu ea.
google-analytics.com